Ελληνικά English 

Το Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμπελοκήπων εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους του Δήμου , ανεξαρτήτως ηλικίας και ασφαλιστικού φορέα.

Οι ειδικότητες των γιατρών που εργάζονται είτε με συμβάσεις μίσθωσης έργου είτε εθελοντικά στο Πολυϊατρείο είναι: Παθολόγος, Παιδίατρος, Καρδιολόγος, Γυναικολόγος, Μαστοχειρούργος, Ορθοπεδικός, Δερματολόγος.

Επίσης στο Πολυϊατρείο λειτουργεί μικροβιολογικό εργαστήριο στο οποίο διενεργούνται βιοχημικές εξετάσεις αίματος και εξετάσεις μηχανισμού πήξης αίματος. με αντίτιμο2 ευρώ ανά εξέταση και για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας 1 ευρώ ανά εξέταση. Το τεστ Παπανικολάου χρεώνεται 8 ευρώ. Συνταγογραφούνται φάρμακα και εξετάσεις όλων των συνεργαζόμενων με τον ΕΟΠΠΥ ταμείων.

Το Πολυϊατρείο λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από τις 7 έως τις 3 και για να επισκεφθεί ο πολίτης έναν γιατρό χρειάζεται ραντεβού, εκτός από τα επείγοντα περιστατικά που εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται από τις 08:00 έως τις 09:30 το πρωί.

Συνταγογραφούνται (ηλεκτρονικά ή σε απλή συνταγή) φάρμακα και εξετάσεις όλων των συνεργαζόμενων με τον ΕΟΠΠΥ ταμείων.

Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι δωρεάν (πλην αυτών του μικροβιολογικού εργαστηρίου) ακόμη και για τους ανασφάλιστους και όλα τα αποτελέσματα μπορεί ο πολίτης να τα παραλάβει για οποιαδήποτε άλλη χρήση τους.

Το Πολυϊατρείο απασχολεί μια Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων και μια νοσοκόμα και παρέχουμε στα πλαίσια της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

  • μέτρηση αρτηριακής πίεσης
  • περιποίηση τραυμάτων, ενεσοθεραπείες
  • αντιγριπικό εμβολιασμό
  • καρδιογραφήματα κατόπιν εντολής του Ιατρού

Παραπέμπουμε με ραντεβού για ειδικές εξετάσεις στα νοσοκομεία της πόλης μας άτομα που χρήζουν περαιτέρω βοήθειας.

Επίσης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ηλικιωμένοι, άτομα με πρόβλημα μετακίνησης) πραγματοποιούνται κατ'οίκον αιμοληψίες και ενεσοθεραπείες.

Από τους Παθολόγους του Πολυϊατρείου μας χορηγούνται ιατρικές βεβαιώσεις για λουτροθεραπείεςκαι από την Παιδίατρο ιατρικές βεβαιώσεις για σχολική χρήση.

Δίνονται σε άπορα άτομα φάρμακα που συγκεντρώνονται από δωρεές.

Τα τηλέφωνα για τα ραντεβού είναι 2310721721 και 2310726887.

ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ CMP 2 PLUS
Συσκευή παραγωγής μαγνητικών πεδίων. Κατάλληλο για ολόσωμη θεραπεία, σε παθολογίες όπως οστεοπόρωση και κατάγματα. Απευθύνεται κυρίως σε ηλικιωμένους με πρόβλημα οστεοπόρωσης.

ΥΠΕΡΗΧΟΣ 3-BAND
Συσκευή παραγωγής υπερήχων. Ενδείκνυται για παθήσεις κυρίως με φλεγμονές ή/και πρήξιμο, όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδα, επικονδυλίτιδα κτλ.

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ INFINITY
Συσκευή ηλεκτροθεραπείας με όλα τις μορφές θεραπευτικών ρευμάτων που υπάρχουν. Το βασικότερο μηχάνημα φυσικοθεραπείας, χρησιμοποιείται σε όλες τις παθήσεις.
LASER MLT 3
Συσκευή laser με 3 διαφορετική μήκη κύματος, για διείσδυση σε διαφορετικά κυτταρικά επίπεδα. Χάρη στη πολύ μεγάλη ισχύ του (27 Watt), προσφέρει και άμεση αναλγησία, από την πρώτη θεραπεία, σε οξύ περιστατικά.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ACCUSPINA
Σύστημα κατάλληλο για IDD Therapy - Intervertebral Differential Dynamics Therapy®  - (Mεσοσπονδύλιες Διαφορικές Δυναμικές).
Επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία, για παθολογίες της σπονδυλικής στήλης όπως:

  • Διογκωμένοι ή δίσκοι με κήλη 
  • Εκφυλιστική δισκοπάθεια 
  • Ισχιαλγία & Οσφυαλγία
  • Οξύς ή χρόνιος πόνος μέσης 

Το ACCUSPINA είναι κατάλληλο και για τη μέση, και για τον αυχένα.

 


Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: